Realisatie vier kunstgrasvelden gemeente Overbetuwe

Realisatie vier kunstgrasvelden gemeente Overbetuwe

De gemeente Overbetuwe gaat in 2015 vier bestaande natuurgrasvelden vervangen voor vier kunstgrasvelden. Een, voor de gemeente Overbetuwe, groot en uniek project. Voor de voorbereiding en uitvoering van dit project heeft de gemeente behoefte aan ondersteuning van een deskundige partner. Greenengineers heeft de laagste inschrijving gedaan voor deze projectvoorbereiding en is inmiddels vol enthousiasme van start gegaan met de voorbereidingen.

 

Planvoorbereiding en toezicht

Het project is in twee fases opgedeeld, te weten planvoorbereiding, directievoering en toezicht houden. In de eerste fase komen eerst de voorbereidende stappen aanbod; startoverleg, overleg met gebruikers en inventarisatie van de huidige situatie. Om vervolgens de verkregen informatie uit te werken in een ontwerptekening, bestekstekening, bestek, raming en aanbesteding.

In de tweede fase start het werk buiten en wordt toezicht gehouden op de werkzaamheden van de aannemer. De toezichthouder verzorgt ook de projectadministratie, waaronder de planning en het toetsen van meer- en minderwerk. De directievoerder zit de bouwvergaderingen voor en is verantwoordelijk voor financiƫle handelingen en afwikkeling van het project.

 

In samenwerking met de gemeente Overbetuwe en de toekomstige aannemerĀ gaan we er een geslaagd project met een mooi resultaat van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *