Vacature adviseur leefomgeving

Vacature adviseur leefomgeving

We zijn op zoek naar uitbreiding van ons team! Wil jij aan de slag als adviseur leefomgeving bij Green Engineers BV? Heb jij verstand van de inrichting, het beheer en het onderhoud van de openbare ruimte? Kom dan ons team versterken als adviseur leefomgeving!

Green Engineers BV is een landelijk adviesbureau dat advies geeft over de inrichting, het beheer en het onderhoud van de leefomgeving en sportaccommodaties. We dragen zorg voor de behoeftes en wensen van onze opdrachtgevers. We zien onszelf als partner die de belangen uit het werkveld kent en denken mee in het proces. Maar onze advisering gaat verder. Onze opdrachtgevers worden ook geholpen met het opstellen van beleid- en beheerplannen, contractvorming, aanbestedingen en directievoering & toezicht. Op zowel project- als detacheringsbasis. Het team bestaat uit een kleine en enthousiaste groep van zeven collega’s. Samen hebben we met de voeten in de klei gestaan, dat zorgt ervoor dat opgestelde plannen in de praktijk ook goed uitvoerbaar zijn. We ontwikkelen realistische ideeën en inzichten die onze klanten bovengemiddeld waarderen. Men ziet ons als een betrouwbare, dienstbare en relatiegerichte partij, iets om trots op te zijn!

In jouw rol als adviseur leefomgeving werk je samen met collega’s aan uitdagende projecten.

Het profiel van de adviseur leefomgeving ziet er als volgt uit:

  • Je bent in het bezit van een hbo-diploma, gericht op het management van de leefomgeving (Van Hall Larenstein of HAS);
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het werkveld leefomgeving;
  • Groen is jouw specialisme, maar je hebt ook affiniteit met andere disciplines zoals civiel;
  • Je hebt kennis en ervaring met de RAW-systematiek;
  • Je hebt kennis en ervaring met softwareprogramma’s als AutoCAD, Microsoft Office (Excel, Word, etc.) en GWW-kostenbundel;
  • Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk zijn uitstekend ontwikkeld;
  • Je beschikt over enige politieke sensitiviteit;
  • Je bent een teamplayer en hecht veel waarde aan een positieve werksfeer en het leveren van goede kwaliteit.

Wat heeft Green Engineers BV jou te bieden?
Green Engineers BV heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief een compensatieregeling voor pensioen. Elke medewerker bieden wij een leaseauto (in overleg), laptop en telefoon aan. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast kom je te werken in een enthousiast team van adviseurs gericht op leefomgeving en sportaccommodaties.

Enthousiast geworden?
Heb je interesse in deze functie, stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae naar Bjorn Nijhuis (bjorn@greenengineers.nl). Of bel als je meer informatie wilt: 06 30 21 18 45.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een eerste kennismakingsgesprek, een tweede gesprek met enkele collega’s en mogelijk een assessment. Daarna volgt een afrondend gesprek.

Voor deze vacature nemen wij geen zzp’ers, interim-professionals of kandidaten via werving- en selectiebureaus aan.