Beeldgericht werken in parkeergarages

Beeldgericht werken in parkeergarages

Medewerkers parkeerbeheer Twente Milieu werken beeldgericht 

Greenengineers BV heeft in opdracht van Twente Milieu NV een kwaliteitscatalogus parkeergarages en schouwmethodiek opgesteld. Twente Milieu voert in opdracht van de gemeente Enschede het beheer- en onderhoud uit van gemeentelijke parkeergarages, waaronder de grootste binnenstedelijke ondergrondse parkeergarage van Nederland; de Van Heekgarage biedt aan maar liefst 1.650 auto’s parkeergelegenheid.

De kwaliteitscatalogus en schouwmethodiek worden het komende jaar getoetst. Hieruit moet blijken wat de huidige onderhoudskwaliteit is en welke onderhoudskwaliteit de gemeente Enschede van Twente Milieu verlangt. Met de kwaliteitscatalogus en schouwmethodiek is Twente Milieu in staat om de mensen en middelen zo optimaal mogelijk in te zetten. Uitgangspunt daarbij is dat bezoekers van de stad Enschede een zo aangenaam mogelijk eerste kennismaking met de (binnen)stad hebben.

 

Geïnteresseerd? Neem voor meer informatie contact op met Bjorn Nijhuis, via 06 30 21 18 45 of per e-mail via bjorn@greenengineers.nl