Engineering kunstgrasvelden met parkeerplaats wekerom

Engineering kunstgrasvelden met parkeerplaats wekerom

Gemeente Ede heeft aan Greenengineers de opdracht verstrekt voor de planvorming en bestekvoorbereiding van de aanleg van een kunstgras voetbalveld en kunstgras oefenveld, inclusief uitbreiding van de parkeerplaats bij VV SDS ’55 in Wekerom.
De wens van de vereniging voor een kunstgras oefenhoek was groot, maar het budget was hiervoor niet toereikend. Op advies van Greenengineers en in nauw overleg met de gemeente Ede (projectverantwoordelijken dhr. H.E. Lukkien en dhr. G. Laurens) en de vereniging (projectleider H. Schreuder) is onderzocht welke onderdelen in het bestek door zelfwerkzaamheid konden worden uitgevoerd.
Dankzij de enorme inzet van vele vrijwilligers van de vereniging, is het gelukt om een schitterend sportcomplex te realiseren met een kunstgras hoofdveld, kunstgras oefenhoek en een ruime parkeerplaats. Het hoofdveld is voorzien van LED-verlichting.

Project specificaties:
Greenengineers heeft naast de planvoorbereiding en het bestek gereedmaken, ook de aanbestedingsprocedure begeleid. Daarnaast heeft Greenengineers ook de directievoering en toezicht verzorgd.