Ontwikkeling korfbal sportpark telstar

Ontwikkeling korfbal sportpark telstar

Korfbalvereniging Telstar uit Hoevelaken heeft op 13 oktober 2013 het 50 jarig bestaan gevierd. Tot en met 2011 stond het clubhuis met de bijbehorende natuurgrasvelden midden in de kern van Hoevelaken. Het aangrenzende senioren complex wilde uitbreiden en de gemeente (Nijkerk) heeft toen besloten een nieuw korfbalcomplex te bouwen aan de rand van de bebouwde kom. Greenengineers is door de gemeente Nijkerk gevraagd om een plan te maken dat aan de wensen van de vereniging voldoet. Greenengineers heeft daarna de verdere uitwerking gedaan, het bestek opgesteld en de aanbesteding begeleidt. Dat alles in een prettige samenwerking met de gemeente. Na de aanbesteding is directievoering en toezicht door Greenengineers uitgevoerd.

Project specificaties:
Samen met de korfbalvereniging en de gemeente is door Greenengineers een programma van eisen opgesteld. Dit vormde de basis voor het ontwerp van het sportcomplex en het bestek.
Tijdens de uitvoeringsfase zijn de communicatielijnen tussen aannemer (fa. Agterberg uit Groenekan), vereniging (bouwcommissie o.l.v. voorzitter W. Veldhuizen), de gemeente ( projectleider S. Meere en eindverantwoordelijke G. de Bruin) en Greenengineers uiterst kort geweest. Het project is ruim binnen de planning afgerond en heeft geresulteerd in een prachtig korfbalcomplex.