Renovatie 2 handbalvelden en aanleg nieuwe skeelerbaan

Renovatie 2 handbalvelden en aanleg nieuwe skeelerbaan

In 2012 is door Greenengineers de engineering gedaan ten behoeve van de renovatie van 2 handbalvelden. Deze asfalthandbalvelden verkeerden in een slechte staat. Renovatie van de twee velden was echter, zeker gezien het ledenbestand van handbalvereniging Voice financieel niet haalbaar. De gemeente Nijkerk heeft, samen met Greenengineers, gezocht naar een mogelijkheid om het complex multifunctioneler te maken. Door de plaatselijke skeelervereniging (SSVN) ook op het handbalcomplex onder te brengen, werd het plan wel haalbaar. Greenengineers heeft in nauwe samenwerking met de gemeente Nijkerk een aantal opties bekeken en uitgewerkt. Uiteindelijk is besloten om het complex iets te vergroten, waardoor een volwaardige wedstrijd skeelerbaan om de twee gerenoveerde asfalt handbalbanen kon worden aangelegd.
Handbalvereniging Voice en skeelervereniging SSVN hebben hiermee een nieuw complex, waar men uiterst tevreden over is. De skeelerbaan is door de bond aangewezen als officiƫle wedstrijdbaan.

Project specificaties:
Zowel de directievoering als ook het toezicht is door Greenengineers uitgevoerd. Mede dankzij de prettige samenwerking met de aannemer (fa. Meijerink uit Soest) is de oplevering ruim binnen de gestelde termijn gehaald.